Opret GRATIS profil  Glemt dit kodeord? Brugernavn: Kodeord: Auto-Login
 
 
 

Julieas blog
Se Julieas profil
Se Julieas blogs

Torsdag den 10. september 2009 kl. 01:39
1. blog indlæg   

Så er jeg trådt ind i 8. uge - med masser af kvalme skulle jeg hilse at sige. Igår måtte jeg tage en kedelig brækdag hjemme. Uha, ved ikke hvad jeg havde forventet, troede nok det ville komme stille og roligt, men BOM sagde det bare. Nu afskyr jeg toastbrød, bare tanken får mig til at få det skidt igen. Øv øv. Nå, udover det kan jeg godt mærke humørsvingningerne sniger sig ind om mig. Så bliver jeg sur, og så glad, men så ender det med at jeg tuder.
Dagen idag har været lidt hård. Skulle lige overstå at morgenmaden ville op igen, 15 min inden jeg skulle med bussen. Efter skole på arbejde 4 timer - med tom mave, men ku stadig intet få ned. Under madlavningen snakkede min veninde og jeg om min beslutning om at beholde barnet. Hun udbrød: "ej nu må du lige tage dig sammen! - du har jo ikke styr på en skid". Hvorefter jeg svarede hvad hun egentlig mente med det? "ja, hvor skal du bo, hvad med byturene, hvad med ditten hvad med datten". Inden jeg nåede at ophidse mig, skyndte jeg mig ind i stuen bare for lige at trække vejret. Hun kom hurtigt undskyldene med kysser og krammer, og vidste godt at det hun sagde var ret groft. - Ja så tudede jeg igen, og gav hende en skideballe. Men puha, jeg er faktisk stadig en smule ked af det. Det gør ondt at folk ser ned til én fordi man er ung og gravid. At de bekymrer sig om en og vil én det bedste, ender med nedladende ord og beskyldninger. Men som en viljestærk pige vil jeg simpelthen ikke finde mig i det. Jeg ved godt selv at jeg er ung, og jeg ved godt jeg ikke har nogen færdig uddannelse eller nogen fast indtægt pt. Men nu må jeg vælge at se optimistisk på det, og tage tingene i en omvendt rækkefølge. Det bliver utroligt hårdt, men jeg skal nok klare den. Det har jeg altid gjort!


Kommentarer




Skrevet af Pip, mandag den 5. oktober 2009 kl. 13:46
Phu ha ja det er sgu ikke fedt når folk har en mening! men det er din baby og det er din beslutning og KUN din! At få en baby er da hårdt, uden tvivl, men det er jo også sindsygt fantastisk og givende! og at kunne være ung med sin unge har da også sine fordele. Er spændt på hvad du har valgt da du nu ville være ca. tre måneder henne. Lige meget hvad så er der ingen forkerte valg! held og lykke!


 

 
QVJUSUtMRVI=


Spar mere end 150 pct. på drømmeferien
Skift Key West ud med Koh Samui.


Key West er verdens dyreste hotelby
Gennemsnitsprisen for overnatning i det caribiske paradis i ...


Nyt genbrugskoncept i name it
Be Green genbrugskoncept lanceres i det meste af Europa.


Efterårsferie uden børn
Mere end hver femte forælder tager på efterårsferie uden ung...










 
Ophavsret, design & programmering © 2000-2020 JSN Media ApS | Reklamestyring med DotBANNER | Serverhosting hos Device.Webbureau