Opret GRATIS profil  Glemt dit kodeord? Brugernavn: Kodeord: Auto-Login
 
 
 
Skrevet af:
Zara Kaufmann (tidligere skribent)

Lagt online på Babyinfo.dk:
2008-09-27 00:33:57

Send denne artikel til en ven
Udskriv artikel
 
Var denne artikel interessant?
Send linket videre til en veninde på Messenger!


Tip dine Facebook veninder
 

Den intelligente krop

Når du trænger til at komme i form igen.

Man kan læse sig til meget – også til en sund krop. Lotte Paarups nyeste bog, Den intelligente bold, giver en udførlig guide til, hvordan en lille men yderst populær bold kan have meget stor effekt, når den bruges intelligent i træningen.

Nu lancerer, Den Intelligente Krop, danskernes foretrukne online indkøbsmarked, når det gælder sund livsstil, en bog, der forhåbentlig kan få os op af sofaen. Den intelligente bold er skrevet af Lotte Paarup, som er en af de mest veletablerede formidlere af motion, sundhed og velvære herhjemme. Bogen henvender sig til alle, der har lyst til at krydre deres træning med et nyt arbejdsredskab og hermed træne mere effektivt.

Den ser ikke ud af meget – men virkningen er stor. Den lille såkaldte Redondo-bold er blevet mere og mere populær både i træningslokalerne og blandt dem, der træner hjemme på stuegulvet. Og det er der
god grund til.

Den lille bold er ganske enkelt et genialt redskab til at komme i form med. Den har sit eget hemmelige sprog – når den for eksempel placeres under ryggen eller mellem benene, vækkes kroppens svage muskler, og de får lyst til at være med. Det betyder, at man automatisk får en mere effektiv træning, siger Lotte Paarup.

Bogen indeholder tre komplette træningsprogrammer samt korte programmer på ti minutter. Desuden øvelser til opvarmning, træning af kondition og koordination samt stræk – i alt 77 forskellige øvelser. Hertil kommer en grundig guide til, hvordan øvelserne udføres korrekt, samt en del baggrundsstof om kroppen. I tillæg hertil er bogen sampakket med en træningsbold og tre øvelsesplakater med de 77 øvelser.

Lotte Paarup etablerede, Den Intelligente Krop i 2004 ud fra en vision om, at det er muligt at skabe en intelligent krop – at forene krop, sjæl og psyke, selv om vi lever i en ellers travl og hektisk hverdag. "Den Intelligente Krop er siden vokset markant for i dag at være et af de mest populære steder på nettet for indkøb, der bidrager til en sund livsstil.

Bogen kan købes på www.denintelligentekrop.dk for kun DKK 129,00 inklusiv bold og øvelsesplakater. Normalprisen er DKK 249,00. 
Var denne artikel interessant?
Send linket videre til en veninde på Messenger!


Tip dine Facebook venner
 
Bliv skribent!
- Klik her


S09NTUVOVEFSRVIgVElMIEFSVElLTEVO
Forside » Forum » Artikler » Den intelligente krop
Babyinfo
Babyinfo
Kandestøber[27-09-2008 00:33]
Når du trænger til at komme i form igen.

---
Skriv gerne din egen kommentar med det samme. Kun på den måde kan vi dele vores erfaringer og viden!
   

 

TkVUU0hPUFM=

» Alle artikler fra Netshops


Rawmakeup.dk
Skønhedsprodukter til gravide, ammende og andre med hang til...


Gratis billet til Legoland ...
... Når du køber Hummel-sko.


Legehimlen.dk - trælegetøj til de mindste
Over 100 pædagogiske og sjove slags legetøj i træ.


Nystruposkov.dk
Når mor skal forkæles! - Og have mulighed for at vinde gavek...


 
Ophavsret, design & programmering © 2000-2019 JSN Media ApS | Reklamestyring med DotBANNER | Serverhosting hos Device.Webbureau