Opret GRATIS profil  Glemt dit kodeord? Brugernavn: Kodeord: Auto-Login
 
 
 
Skrevet af:
Redaktionen

Lagt online på Babyinfo.dk:
2012-09-14 15:24:22

Send denne artikel til en ven
Udskriv artikel
 
Var denne artikel interessant?
Send linket videre til en veninde på Messenger!


Tip dine Facebook veninder
 

Ferie med børn: San Francisco

Der er langt til den børnevenlige by ... Men det kan være en ren leg!

If you're going to San Francisco
Be sure to wear some flowers in your hair
If you're going to San Francisco
You're gonna meet some gentle people there


Tidligt på sommeren var jeg for første gang i San Francisco. Jeg var afsted med min mand og min søn på lige knap 2 år.

Egentlig havde San Francisco været en drømmedestination i ganske lang tid. Men så kom der en lille dreng til verden, og man tager ikke lige på en 13-14 timers flyvetur med en lille baby ... Vi gjorde i hvert tilfælde ikke.

Men i maj syntes vi, drengen var blevet stor nok til en lang og gedigen flyvetur. Og forældrene trængte til at få rejsedrømmen opfyldt!

Det helt rigtige hotel
Flybilletterne kom hurtigt i hus, men hotellet var lidt mere en udfordring. Vi skulle være afsted i ti dage, så det skulle være et sted, vi kunne holde ud at bo i nogen tid. Det skulle være i gåafstand til centrum. Og det skulle være til at betale (ni nætter i San Francisco er nemlig ikke helt billige.)

Vi kiggede en del støvede hoteller med tunge gardiner, men på Hotels.com fandt vi Joie de Vivre-hotellet Hotel Tomo i Japantown. Og med Welcome Rewards sparer vi i længden det, der svarer til 10 pct. af prisen, så vi slog til efter at have siddet og studeret de fine billeder af det sjove animé-hotel i det centrale Japantown lige rundt om hjørnet fra hyggelige Fillmore Street, hvor blandt andet Marc By Marc Jacobs ligger sammen med hyggelige caféer, legepladser, parker, Starbucks og et af San Franciscos bedste pizzeriaer.

Japantown
Hotel Tomo og Japantown viste sig da også at være det helt rigtige valg. Centrum var ikke lige om hjørnet, men gåturen derind var overkommelig med et miks af klapvogn og små børneben, og området er virkeligt hyggeligt med de mange byskilte, der både er skrevet på amerikansk og japansk. 

Herudover ligger der mange virkeligt gode asiatiske restauranter i området. Og butikkerne på Fillmore Street og omegn var bestemt et besøg værd - for både store og små.

Shopping på NY-niveau
Gåturen gik dog ganske ofte mod centrum og havneområdet.

I centrum ligger der, sammen med et væld af butikker, også både legepladser og torve, som giver mulighed for et godt break for hele familien midt i storbytumulten.

Faktisk er San Francisco en mindst lige så god shoppeby som New York, den er bare hyggeligere og mere rolig - og børn bliver taget godt imod i selv de mest fancy butikker!

Faktisk er byen, til trods for at dens indbyggere nærmest ikke sætter nogle børn i verden, den mest børnevenlige by, jeg nogensinde har oplevet. Der er legepladser overalt, og børn er velkomne alle steder!

Pier 39 og alle turisterne
Havneområdet, som ligger inden for gåafstand fra centrum, er, i modsætning til centrum, på ingen måde roligt! Men det er alligevel et besøg værd for både små og store (men blive væk i weekenden, hvis du kan. Det er et turisthelvede!!) - også selvom man måske ikke er til gadegøgl og turistbutikker.

Her finder man bl.a. Pier 39 med virkeligt fint tivoli, søløver og en del børnevenlige butikker og restauranter.

Det er også fra havneområdet, man tager båden fra San Francisco til Alcatraz.

Skønt feriested for familien
Generelt set indeholder San Francisco som destination noget for både voksne og børn. Og det faktum, at byen er så børnevenlig, er virkeligt et plus!

Selvfølgelig kan den lange flyvetur være en udfordring i forhold til at tage turen med barn/børn. Men er man velsignet med en god portion tålmodighed eller et barn, der er glad for at flyve, så er San Francisco virkeligt et skønt sted at holde ferie med børn!  
Var denne artikel interessant?
Send linket videre til en veninde på Messenger!


Tip dine Facebook venner
 
Bliv skribent!
- Klik her


S09NTUVOVEFSRVIgVElMIEFSVElLTEVO
Forside » Forum » Artikler » Ferie med børn: San Francisco
Babyinfo
Babyinfo
Kandestøber[14-09-2012 15:24]
Der er langt til den børnevenlige by .... Men det kan være en ren leg!

---
Skriv gerne din egen kommentar med det samme. Kun på den måde kan vi dele vores erfaringer og viden!
   

 

RElWRVJTRQ==

» Alle artikler fra Diverse


London er igen storbyfavorit
Berlin er stadig populær, men flere har dyrket London i året...


Hver 10. kvinde slanker sig før sommerferien
Hver tiende kvinde slanker sig, før de hopper i bikinien. Bl...


Ferien i Tyskland er blevet dyrere
Vores tyske favoritdestinationer er, i følge Hotels.com, ste...


Smølferne og den fortryllede fløjte
Smølferne og den fortryllede fløjte udkommer for første gang...


 
Ophavsret, design & programmering © 2000-2020 JSN Media ApS | Reklamestyring med DotBANNER | Serverhosting hos Device.Webbureau