Opret GRATIS profil  Glemt dit kodeord? Brugernavn: Kodeord: Auto-Login
 
 
 
Skrevet af:
Zara Kaufmann (tidligere skribent)

Lagt online på Babyinfo.dk:
2008-10-26 00:10:03

Send denne artikel til en ven
Udskriv artikel
 
Var denne artikel interessant?
Send linket videre til en veninde på Messenger!


Tip dine Facebook veninder
 

Fit for kids

Organisationen bliver styrket

Bestyrelsen for FitforKids, der er en idrætsforening for overvægtige børn, har fået tre nye medlemmer: Tidl. formand for Det Nationale Råd for Folkesundhed prof., dr. med. Bente Klarlund Pedersen, Rigshospitalet, dir. Jørgen Ramskov, Nimbus+ og dir. Michelle Hviid, Running Dinner.
 
Dermed er tre betydende nationale kapaciteter indenfor henholdsvis folkesundhed og medicin, medier og journalistik, og events og iværksætteri indtrådt i bestyrelsen.

EH i Human Ernæring Tina Thomsen, der har udviklet FitforKids træningsprogrammet udtaler: ”Vi er utrolig stolte over at kunne byde velkommen til Bente Klarlund Pedersen, Jørgen Ramskov og Michelle Hviid. Vi glæder os samtidig over, at tre så stærke personligheder, har besluttet at tilføre FitforKids deres uvurderlige faglige viden, indsigt og kompetencer, og vi ved, at det fuldt ud vil komme de børn og familier til gavn, der kæmper med overvægt, og som i dag savner effektive behandlingstilbud.”

Bente Klarlund Pedersen tilføjer: - Man ved at overvægtige børn har samme livskvalitet som børn, der har cancer. Man ved også at børn, der er fysisk aktive er mere glade, har mere selvtillid og lettere ved at få venner end børn, der er inaktive. Jeg vil gerne være med til at støtte FitforKids, som gør en indsats for de overvægtige børns sundhed og velvære - både her og nu og på sigt.

Jørgen Ramskov tilføjer: ”Det er et oplagt projekt at støtte – problemet med overvægt hos børn og unge er stort og FitforKids kombination af træning, ernæring og støtte er for mig at se helt unikt. Jeg glæder mig over at kunne være med til at udvikle FitforKids.”

Michelle Hviid udtaler: ”Jeg er stolt over at blive en del af FitforKids. Ud over at kunne hjælpe det enkelte barn er der en hel verdens sundhed på spil når vi taler om børns spise- og motionsvaner i vores tid. Jeg er selv mor til to børn på hhv. 2 og 10 år og der skal faktisk mange overvejelser til for at få deres kost og motion til at gå op i en højere enhed. For de børn som ikke har haft de krævede vilkår er FitforKids en gave.”

FitforKids er en NON-PROFIT folkeoplysende forening, der ifølge vedtægterne har som formål: ”at virke til oplysning om, udvikling og afvikling af vægttabs- og træningsforløb, specifikt tilrettelagt for overvægtige og idrætsusikre børn i alderen 8 - 14 år.”

Se: www.fitforkids.dk 
Var denne artikel interessant?
Send linket videre til en veninde på Messenger!


Tip dine Facebook venner
 
Bliv skribent!
- Klik her


S09NTUVOVEFSRVIgVElMIEFSVElLTEVO
Forside » Forum » Artikler » Fit for kids
Babyinfo
Babyinfo
Kandestøber[26-10-2008 00:10]
bitten
bitten
Halvstuderet røver[28-10-2008 14:27]
Svar til hovedtråd:

   

 

TllIRURFUg==

» Alle artikler fra Nyheder


Monte Carlo er verdens dyreste hotelby
Gennemsnitsprisen for en overnatning i den velstående by var...


Danmarks bedste legeplads er fundet
Børn og voksne i hele landet har vurderet legepladser og ska...


Vi er VILDE med Berlin
Danskerne er vilde med børnevenlige Berlin.


Klar aftale om fødslen skaber tryghed
Fød inden for 10 timer, eller få et kejsersnit. Sådan lyder ...


 
Ophavsret, design & programmering © 2000-2021 JSN Media ApS | Reklamestyring med DotBANNER | Serverhosting hos Device.Webbureau