Opret GRATIS profil  Glemt dit kodeord? Brugernavn: Kodeord: Auto-Login
 
 
 
Skrevet af:
Redaktionen

Lagt online på Babyinfo.dk:
2008-04-03 18:11:47

Send denne artikel til en ven
Udskriv artikel
 
Var denne artikel interessant?
Send linket videre til en veninde på Messenger!


Tip dine Facebook veninder
 

Fuzzies.dk - børnesko

fuzzies.dk - Slut med stramme elastikker, futter der falder af eller slet ikke varmer! Mødre springer ud som børnesko - designere...

Markedet for bløde skindsko til børn er for tyndt. Det mener  Lotta Larsson (Malmø) og Mona Qaddoum (Århus). Derfor designer De nu bløde lammefutter til de små, som kan ses på sitet fuzzies.dk

Små barnefødder er nuttede, men for det meste er de klemt ned i et par hårde sko. Det ville Designer Teamet, der selv er mødre til 3 børn i alderen til 2-5 år, undgå. Derfor gik De i det kreative hjørne og har nu designet en hel serie af skind sko til børn i alderen 0 til 4 år. 

Skoene er lavet af lammeskind, som er meget blødt. Ud over blødheden er det unikke, at de har en inderside i 100 procent bomuld samt en tynd gummi-sål inde i skoen og en skridhæmmende gummibund under skoene. Det giver både komfort og varme, så barnet ikke fryser om tæerne.

Frie fødder i skoene
Ideen fik Mona Qaddoum, da hun skulle købe sko til hendes nu 3-årige søn Noah. Det skulle være sko, hvor fødderne havde det så naturligt som muligt.

"Børn træner bedst musklerne i fødderne, når de har bare tæer. Når mit barn skal have sko på, foretrækker jeg derfor, at de ikke slutter fast om foden, med et stramt elastik. Kravet er, at de er bløde og tilpasser sig, så mit barn kan lege uden at være generet af hårde såler, når de sidder ned på knæene. Derfor har vi igennem tiden investeret i mange skind-hjemmesko", fortæller Mona Qaddoum.

Men der var et problem.

"De sko, jeg har fundet i butikkerne, er lavet af koskind, og det er mere stift. Hjemmeskoene er heller ikke forede, så de er ret kolde. Især om vinteren!" understreger Mona Qaddoum, der besluttede selv at gøre noget ved problemet.

Hun ville designe hjemmesko til børn i alderen 0 til 4 år. Og sådan blev det.

Siden Fuzzies.dk startede op for ca. ½ år siden har modtagelsen af skoene været over alt forventning og mange positive tilbagemeldinger fra både forhandler og fra slutbrugerne. "Ja skoene er faktisk revet væk", fortæller design teamet i kor.

Læs mere om hjemmeskoene på sitet http://www.fuzzies.dk


 
Var denne artikel interessant?
Send linket videre til en veninde på Messenger!


Tip dine Facebook venner
 
Bliv skribent!
- Klik her


S09NTUVOVEFSRVIgVElMIEFSVElLTEVO
Forside » Forum » Artikler » Fuzzies.dk - børnesko
Babyinfo
Babyinfo
Kandestøber[03-04-2008 18:11]   

 

TllIRURFUg==

» Alle artikler fra Nyheder


Monte Carlo er verdens dyreste hotelby
Gennemsnitsprisen for en overnatning i den velstående by var...


Danmarks bedste legeplads er fundet
Børn og voksne i hele landet har vurderet legepladser og ska...


Vi er VILDE med Berlin
Danskerne er vilde med børnevenlige Berlin.


Klar aftale om fødslen skaber tryghed
Fød inden for 10 timer, eller få et kejsersnit. Sådan lyder ...


 
Ophavsret, design & programmering © 2000-2022 JSN Media ApS | Reklamestyring med DotBANNER | Serverhosting hos Device.Webbureau