Opret GRATIS profil  Glemt dit kodeord? Brugernavn: Kodeord: Auto-Login
 
 
 
Skrevet af:
Redaktionen

Lagt online på Babyinfo.dk:
2008-04-03 17:35:36

Send denne artikel til en ven
Udskriv artikel
 
Var denne artikel interessant?
Send linket videre til en veninde på Messenger!


Tip dine Facebook veninder
 

Kunstig befrugtning

15 procent af alle par har problemer med at blive gravide. Mange søger lægehjælp og bliver hjulpet med medicin.

Medicinen går ind og påvirker ægløsning og din hormonbalance. Få par kan ikke hjælpes med medicin og må derfor ty til eksperthjælp som f.eks. kunstig befrugtning.

Din livsstil kan påvirke din evne til at få børn. Alkohol, junk food, kaffe osv. Derfor opfordrer alle læger til, at du lever et sundt liv og spiser nærende mad. Hvis du har problemer med at blive gravid, er dette endnu mere vigtigt. Skulle alt dog slå fejl alligevel, kan du efter 1 år få hjælp til kunstig befrugtning.

Kunstig befrugtning

De undersøgelser, som er lavet, viser, at det ikke giver anledning til at tro, at kunstig befrugtning skulle give syge eller misdannede børn. Kunstig befrugtning ser således ud til at være ligeså godt som den ”ægte vare”, og kunstig befrugtning skaber i dag megen glæde hos de par, som kæmper for at få børn.

Tidspunktet for at blive gravid med kunstig befrugtning, er det samme, som tidspunktet ved et samleje. Det betyder, at der, som ved samleje, kun er få dage i kvindens cyklus, hvor hun kan blive gravid – nemlig lige omkring ægløsning.

Det betyder også, at det altså ikke er ved hvert samleje, at kvinden kan blive gravid, men kun i de timer, hvor ægløsningen finder sted. Du skal derfor time jeres samleje for at blive gravid, og det samme gælder ved kunstig befrugtning.

Du kan måle, om du har ægløsning med en LH indikator, som kan købes på apoteket. Oftest har du ægløsning ca. midt i din cyklus.

Manden kan også blive undersøgt
Sædkvalitetsundersøgelser er meget normale i Danmark og bruges til at finde ud af, hvor gode mulighederne er for, at manden kan lave et barn. Hvis manden har problemer med sin sæd, kan der udtages sædceller via en operation, eller der kan fjernes åreknuder fra pungen.

Derudover kan sæden placeres ved kunstig insemination.Hvis du har problemer med at blive gravid, skal du kontakte din læge.

Etisk Råd om kunstig befrugtning

http://www.etiskraad.dk/sw164.asp


 
Var denne artikel interessant?
Send linket videre til en veninde på Messenger!


Tip dine Facebook venner
 




Bliv skribent!
- Klik her


S09NTUVOVEFSRVIgVElMIEFSVElLTEVO
Forside » Forum » Artikler » Kunstig befrugtning
Babyinfo
Babyinfo
Kandestøber



[03-04-2008 17:35]



  



 

 

QkFSTkz4U0hFRA==

» Alle artikler fra Barnløshed


Fertilitetsproblemer - hvilken læge?
Det er noget af en jungle at finde ud af, hvem man skal kont...


Kunstig befrugtning
Cryos søger tidligere donorer fra 1994-2007.


Pergotime
Pergotime er et lægemiddel, som primært anvendes ved ufrivil...


Kunstig befrugtning
15 procent af alle par har problemer med at blive gravide. M...










 
Ophavsret, design & programmering © 2000-2024 JSN Media ApS | Reklamestyring med DotBANNER | Serverhosting hos Device.Webbureau