Opret GRATIS profil  Glemt dit kodeord? Brugernavn: Kodeord: Auto-Login
 
 
 
Skrevet af:
Conni Lagergreen Schmidt

Lagt online på Babyinfo.dk:
2012-02-10 21:58:00

Send denne artikel til en ven
Udskriv artikel
 
Var denne artikel interessant?
Send linket videre til en veninde på Messenger!


Tip dine Facebook veninder
 

Legehimlen.dk - trælegetøj til de mindste

Over 100 pædagogiske og sjove slags legetøj i træ.

Trælegetøj er rart at se på for forældrene og barnet, og så er der ofte en anden følelse af kvalitet over det sammenlignet med plastik.

Shoppen legehimlen.dk fører mere end 100 stykker trælegetøj, og de garanterer samtidig om produkterne, at træet er topkvalitet, og at lakering og bemaling er ugiftigt og hamrende holdbart.

Den utraditionelle netbutik med 4.000 stykker omhyggeligt udvalgt legetøj på hylderne drives af Christiane Wennerberg.

Hun insisterer på, at alt legetøj skal sikre børn og andre glade sjæle legetimer, der stimulerer nysgerrigheden, udvikler fantasien og styrker motorik og tankevirksomhed. Klik selv ind og gå på opdagelse.

Også legetøj til de mindste
Allerede fra et-års alderen taler vi stable-klodser og aktivitetssæt med musik og småopgaver med summende bier og andre søde væsener, som skal finde vej hjem til puttekassen. Henrykkelse og kompetence på højt niveau. Fra Vilac er der for eksempel også et kuglehus, hvor den finmotoriske indsats belønnes med et klingende klang fra klokken.

Desuden. Dyr på hjul, biler i snor, dukker med personlighed. Ting til rytmik, Kaj Bojsens gyngehest i fri dressur, træ-tog på træskinner, træperler til at sætte på tråd, mobiltelefon i træ, et fint udvalg i puslespil til alle aldre. Der er stort set ingen grænser. 

Når bedsteforældre og forældre og ikke mindst barnet er blevet bare et år ældre, kan det være direkte afhængighedsskabende at shoppe på legehimlen.dk/trælegetøj. Til drengene gælder det for eksempel mekaniske byggesæt med basisudfordringer og uendelige muligheder for ombygning. Skibe, ridderborge og autogarager - eller et komplet udstyret mini-værksted til mange timer med værktøj i hænderne ligesom far. Til pigerne er der for eksempel fuldt møblerede dukkehuse i flere stilarter, en sand trængsel af søde dukkevogne, et dyrehospital for junglens dyr, flere forskellige legekøkkener med alt nødvendigt køkkengrej.

Alle prisklasser på hylderne
Men. Er det dyrt? Nej...og ja. Kaj Boisens klassiske gyngehest med det tillidsvækkende væsen koster hele 3.500 kroner. En lille snurretop udformet som frø eller mariehønne kan hoppe eller flyve hjem for beskedne 13 kroner. Alle andre priser ligger dér imellem. Det betyder, at forældre, bedsteforældre og andre børnevenner altid har legehimlen.dk i baghånden, når der skal findes en god og personlig gave til nogen i børnehøjde. 

 

Se mere om trælegetøj på Legehimlen.dk


 


 
Var denne artikel interessant?
Send linket videre til en veninde på Messenger!


Tip dine Facebook venner
 
Bliv skribent!
- Klik her


S09NTUVOVEFSRVIgVElMIEFSVElLTEVO
Forside » Forum » Artikler » Legehimlen.dk - trælegetøj til de mindste
Babyinfo
Babyinfo
Kandestøber[10-02-2012 21:58]   

 

TkVUU0hPUFM=

» Alle artikler fra Netshops


Rawmakeup.dk
Skønhedsprodukter til gravide, ammende og andre med hang til...


Gratis billet til Legoland ...
... Når du køber Hummel-sko.


Legehimlen.dk - trælegetøj til de mindste
Over 100 pædagogiske og sjove slags legetøj i træ.


Nystruposkov.dk
Når mor skal forkæles! - Og have mulighed for at vinde gavek...


 
Ophavsret, design & programmering © 2000-2022 JSN Media ApS | Reklamestyring med DotBANNER | Serverhosting hos Device.Webbureau