Opret GRATIS profil  Glemt dit kodeord? Brugernavn: Kodeord: Auto-Login
 
 
 
Skrevet af:
Zara Kaufmann (tidligere skribent)

Lagt online på Babyinfo.dk:
2008-11-30 02:30:35

Send denne artikel til en ven
Udskriv artikel
 
Var denne artikel interessant?
Send linket videre til en veninde på Messenger!


Tip dine Facebook veninder
 

Power Pilates

Så er Pilates CPH stedet.

Nu bliver det for første gang muligt at træne POWER PILATES i Danmark

Pilates Cph er Københavns nye professionelle pilates studie med internationalt certificerede instruktører. De tilbyder som de første i Danmark træning efter Power Pilates systemet - det originale pilatessystem, som lige nu er den mest efterspurgte træningsform i New York, Los Angeles, London og Berlin.

Hvad er Power Pilates?
Power Pilates-systemet er unikt, fordi det er en direkte videreførelse af stifteren Joseph Pilates’ originale træningsystem. Det er træning gennem naturlig bevægelse, på kroppens egne præmisser.Power Pilates stammer oprindeligt fra New York og stifterne har trænet og uddannet sig i tæt samarbejde med de lærere, som oprindeligt blev trænet og uddannet af Joseph Pilates.Ved at bevare de originale træningsmetoder, sikrer Power Pilates systemet en høj kvalitet i uddannelsen af instruktører. Der er derfor kun 2.000 certificerede instruktører af Power Pilates på verdensplan – til trods for at Power Pilates er den hurtigst voksende pilatesform internationalt.Pilates Cph tilbyder undervisning med specialbyggede pilates maskiner og mat-træning. Alt sammen indivi-duelt, semi-privat eller på mindre hold.

Hvorfor Power Pilates?

Power Pilates er både for den, der vil opnå styrke og smidighed, og for den, der ønsker at blive skader kvit. Jo mere man træner, jo mere udfordrende bliver træningen.Med Power Pilates systemet afdækker vi kundens individuelle behov. Det er effektivt, og kroppen assisteres til at helbrede kroniske lidelser og smerter i led og muskler, ligesom skader effektivt forebygges.

Hvem er Pilates Cph?

”I dag kan alle kalde sig pilatesinstruktør uden at have gennemgået en uddannelse. Derfor betaler mange en masse penge for dårlig og uprofessionel træning. Hos Pilates Cph er tillid og sikkerhed i træningen lige så vigtigt, som resultaterne. For at kunne målrette træningen og sammensætte præcis det program, kunden får mest ud af, kræves erfaring og professionel indsigt i kroppens fysiske mekanismer. Hos Pilates Cph besidder vi som certificerede instruktører de kvaliteter, der sikrer, at kunden altid er i trygge hænder og opnår sine mål,” – stiftere og ejere er Camilla Bækholm og Gitte Peirano

For mere information kontakt Pilates Cph. 


 
Var denne artikel interessant?
Send linket videre til en veninde på Messenger!


Tip dine Facebook venner
 
Bliv skribent!
- Klik her


S09NTUVOVEFSRVIgVElMIEFSVElLTEVO
Forside » Forum » Artikler » Power Pilates
Babyinfo
Babyinfo
Kandestøber[30-11-2008 02:30]
Så er Pilates CPH stedet.

---
Skriv gerne din egen kommentar med det samme. Kun på den måde kan vi dele vores erfaringer og viden!

pernillesmave
pernillesmave
Halvstuderet røver[04-12-2008 11:11]
Svar til hovedtråd:


Åhh gud det er så hårdt, fik ondt i benbamserne en uge efter sidst jeg prøvede det!.... men jeg ved det virker! hvis man altså bliver ved selvfølgelig!
bitten
bitten
Halvstuderet røver[04-12-2008 11:25]
Svar til hovedtråd:


var det ikke det der madonna har svoret sit liv til??
Tanjatøzen
Tanjatøzen
Halvstuderet røverDette indlæg er blevet redigeret 1 gang efter første opslag!

[07-11-2011 11:58]
Svar til hovedtråd:Pilates øvelser bygger på følgende principper: fokusering, koncentration, kontrol, præcision, vejrtrækning og flydende bevægelse. Jeg tror, at den kære Joseph Pilates ville vende sig i graven, hvis han hørte om power pilates. Men okay, så længe der fokusering på kroppens balance og brug af kroppens naturlige vægt i styrketræningen, så er det vel egentligt ret interessant. Selv bruger jeg mere pilates øvelser til fokusering på min vejrtrækning samt at få smidige muskler. På http://www.sundhedslex.dk/pila... er nogel gode øvelser, som er værd at kigge på. Tror nu aldrig, at fokusere mine pilates øvelser på styrke. Styrke er ikke det væsentlige for mig - ligesom det heller ikke var for filosofien bag pilates.   

 

TllIRURFUg==

» Alle artikler fra Nyheder


Monte Carlo er verdens dyreste hotelby
Gennemsnitsprisen for en overnatning i den velstående by var...


Danmarks bedste legeplads er fundet
Børn og voksne i hele landet har vurderet legepladser og ska...


Vi er VILDE med Berlin
Danskerne er vilde med børnevenlige Berlin.


Klar aftale om fødslen skaber tryghed
Fød inden for 10 timer, eller få et kejsersnit. Sådan lyder ...


 
Ophavsret, design & programmering © 2000-2019 JSN Media ApS | Reklamestyring med DotBANNER | Serverhosting hos Device.Webbureau