Opret GRATIS profil  Glemt dit kodeord? Brugernavn: Kodeord: Auto-Login
 
 
 
Skrevet af:
Lucca Kjær Sørensen (tidligere skribent)

Lagt online på Babyinfo.dk:
2008-08-20 13:06:52

Send denne artikel til en ven
Udskriv artikel
 
Var denne artikel interessant?
Send linket videre til en veninde på Messenger!


Tip dine Facebook veninder
 

Seek4fitness.dk

Din vej til at få formen tilbage

Vi kender vel alle til at føle sig lidt oppustede efter graviditeten, og sukke efter formen for et år siden, men frygt ej nu er der mulighed for at gøre noget ved det hjemmefra.

Seek4fitness.dk er et rimelig nyt forum, det er muligt at oprette sig som bruger, hvorefter man kan finde træningsplaner, der træner alle muskelgrupper, også til træning i hjemmet.
Der skal måske købes et sæt håndvægte og en bold, men det er sådan set også det eneste der skal bruges ifølge deres hjemmetræningsplan, udover dig selv.
Der er også et træningsprogram til ca. 15-30 minutters øvelse, kun med brug af kroppen, det passer lige med en middags søvn til den lille.

Hvis du hellere vil træne i fitness centeret, hvor mange centre jo også tilbyder børnepasning til medlemsskabet, er der også mange planer at følge, og de træner alle muskelgrupperne, så man behøver ikke stå og føle sig dum mens en ung instruktør forklarer hvad man træner hvornår, men sørg dog for at blive sat grundigt ind i brug af maskinerne, da forkert brug kan medføre langvarige skader, og det skulle jo gerne føles rart at træne.

Seek4fitness tilbyder også mulighed for at indtaste dine data, såsom kg under maskinbrug, repetetioner, sæt og ekstra noter så du efterhånden kan skræddersy dit eget træningsprogram, og det kan ikke gøres forkert, der er masser instrukser, så man får et lille selvtillids boost ud af egentlig at have klaret noget andre er uddannet til selv, ved hjælp af deres standard formularer. Og hvis man bruger tiden som en undskyldning er det ikke muligt her, det tager max 5 minutter at opdatere sit program, så det er bare at komme igang.

Der er kostvejledning, og det er jo en af de vigtigste ting når man træner, og også hvis man ammer. Man kan gå direkte ind under ernæring, finde en opskrift der lyder lækker og trykke på den og se hvad den indeholder, så du på den måde kan udregne om du forbrænder mere end du spiser, hvilket jo er meget væsentligt hvis man vil tabe sig.

Et forum er også at finde på siden, men med kun 7833 kan der være lidt ventetid mellem svarene, tilgengæld er der mange rutinerede, og hjælpsomme mennesker derinde der ikke er bleg for at give et råd eller to med på vejen.

Alt i alt er siden meget god, jeg kunne ikke finde direkte mangler, og design og menuerne er meget enkle at finde rundt i. Farvevalget er ikke irriterende og forvirret, men det kan godt drille lidt når man søger under kategorierne, fx. for at finde sine indtastninger mht. ens træningsprogram.


 
Var denne artikel interessant?
Send linket videre til en veninde på Messenger!


Tip dine Facebook venner
 
Bliv skribent!
- Klik her


S09NTUVOVEFSRVIgVElMIEFSVElLTEVO
Forside » Forum » Artikler » Seek4fitness.dk
Babyinfo
Babyinfo
Kandestøber[20-08-2008 13:06]
Din vej til at få formen tilbage

---
Skriv gerne din egen kommentar med det samme. Kun på den måde kan vi dele vores erfaringer og viden!
   

 

RElWRVJTRQ==

» Alle artikler fra Diverse


London er igen storbyfavorit
Berlin er stadig populær, men flere har dyrket London i året...


Hver 10. kvinde slanker sig før sommerferien
Hver tiende kvinde slanker sig, før de hopper i bikinien. Bl...


Ferien i Tyskland er blevet dyrere
Vores tyske favoritdestinationer er, i følge Hotels.com, ste...


Smølferne og den fortryllede fløjte
Smølferne og den fortryllede fløjte udkommer for første gang...


 
Ophavsret, design & programmering © 2000-2018 JSN Media ApS | Reklamestyring med DotBANNER | Serverhosting hos Device.Webbureau