Sølvskeen for børn
Lav italienske favoritter med ungerne!Babyer kan ikke lave mad! Men det kan børn! Og babyer bliver til børn - på et eller andet tidspunkt, og faktisk meget hurtigt!
Derfor har jeg også valgt at kigge nærmere på bogen "Sølvskeen for børn", som netop er udkommet fra Lindhardt & Ringhof.
Bogen er egentlig til børn i 9-10-års-alderen, men derfor kan du som forælder til en baby eller tumling sagtens allerede nu få glæde af den.
Italien på et fad
"Sølvskeen for børn" handler om at lave mad, som de gør det i Italien. Og hvem kan ikke lide italiensk mad?
Alle opskrifterne er fra kogebogen "Sølvskeen" og er testet af børn og godkendt af ernæringseksperter. Det vil sige, at din baby eller tumling også sagtens kan være med på den mad, som er i bogen.
Og når baby bliver lidt ældre, kan han tage bogen med i køkkenet helt alene og lave mad til sine forældre. Langtidssikret investering!
Favoritter i flæng
"Sølvskeen for børn" er spækket til randen med opskrifter på pizza, bruschetta, spaghetti, kyllingebryst med mascarpone, appelsinkage og desserter som skovbær-is.
Hvert trin i opskrifterne er grundigt beskrevet, og der er fotos, så barnet kan se, hvordan den færdige ret skal se ud. Der er også tips om sikkerhed i køkkenet og om, hvilket udstyr du har brug for, og hvordan du får maden til at smage rigtig godt.
Man kan se, hvor små tern man bør skære sin peberfrugt i og masser af andre rigt illustrerede guidelines. Det er ret smart!
Og derudover er der naturligvis masser af dejlige retter, som både voksne og børn kan lave - og få stor glæde af at spise!
"Sølvskeen for børn" er udkommet fra Lindhardt & Ringhof den 16. august 2011.