Opret GRATIS profil  Glemt dit kodeord? Brugernavn: Kodeord: Auto-Login
 
 
 
Skrevet af:
Lotte Aagaard (tidligere skribent)

Lagt online på Babyinfo.dk:
2009-04-02 17:58:20

Send denne artikel til en ven
Udskriv artikel
 
Var denne artikel interessant?
Send linket videre til en veninde på Messenger!


Tip dine Facebook veninder
 

Stjerne og mor

Linda fra x-factor, først er hun mor, så bliver hun stjerne på en dag. Sig så ikke, at livet ikke kan blive sjovt - selvom det lige var lidt overskyet.

Jeg er megastolt af min gode veninde Linda fra x-factor, hun vandt nemlig x-factor. Linda har drømt om at få lov til at bruge sin stemme i mange år. Hun har gennem årene prioteret først og fremmest at være mor  og hvem af os kender ikke til, at sætte vores egne ønsker og fokus lidt på hold, for at nyde noget andet - og at være noget for vores børn og nyde dét at være mor.

Linda prøvede også at himlen ramlede ned over hende. Først mistede hun sin mand og for hende betød familien rigtigt meget. Så brændte hendes lejlighed ned. Det til trods har hun altid haft kaffe på kanden, et smil og en latter til alle andre. Lige efter hendes lejlighed brændte ned, besøgte jeg hende og blev lamslået af beundring, over hvor stærk denne kvinde var og hvilket gå på mod hun havde.

Netop derfor er det så fedt, når det hele kan gå op i en højere enhed, som det netop har gjort for Linda. Hun var ellers oppe mod hårde odds, ABC og Mohammed var trods alt værdige modstandere.

Nu hvor Linda er blevet en stjerne, er det heldigt at hun har et godt netværk af gode venner, som kan hjælpe hende med at finde fodfæste i den nye verden, der nu er lukket op for hende. Jeg er sikker på, hun nok skal få det til at fungere.

Hendes datter, skal også finde fodfæste med en berømt mor. Det er et valg hvordan man vil leve sit liv, som forældre, og en meget svær balance, hvor man skal prøve at være en supermor samtidigt med, at man ikke helt glemmer sig selv og sine egne behov.

Hvis du har fået forældreskab og egne behov til at gå op i en højere enhed, vil jeg gerne høre din historie, som inspiration for andre, der føler de er ved at drukne i ble, gylp og søvnløse nætter.

Skriv gerne en kommentar til artiklen, eller send os en e-mail info@babyinfo.dkLæs også relaterede artikler:
» 2008-11-24 23:22:30 - Far, mor og børn


 
Var denne artikel interessant?
Send linket videre til en veninde på Messenger!


Tip dine Facebook venner
 
Bliv skribent!
- Klik her


S09NTUVOVEFSRVIgVElMIEFSVElLTEVO
Forside » Forum » Artikler » Stjerne og mor
Babyinfo
Babyinfo
Kandestøber[02-04-2009 16:03]
Linda fra x-factor, først er hun mor, så bliver stjerne på en dag. Sig så ikke, at livet ikke kan blive sjovt - selvom det lige var lidt overskyet.

---
Skriv gerne din egen kommentar med det samme. Kun på den måde kan vi dele vores erfaringer og viden!
   

 

RElWRVJTRQ==

» Alle artikler fra Diverse


London er igen storbyfavorit
Berlin er stadig populær, men flere har dyrket London i året...


Hver 10. kvinde slanker sig før sommerferien
Hver tiende kvinde slanker sig, før de hopper i bikinien. Bl...


Ferien i Tyskland er blevet dyrere
Vores tyske favoritdestinationer er, i følge Hotels.com, ste...


Smølferne og den fortryllede fløjte
Smølferne og den fortryllede fløjte udkommer for første gang...


 
Ophavsret, design & programmering © 2000-2019 JSN Media ApS | Reklamestyring med DotBANNER | Serverhosting hos Device.Webbureau