Opret GRATIS profil  Glemt dit kodeord? Brugernavn: Kodeord: Auto-Login
 
 
 
Skrevet af:
Zara Kaufmann (tidligere skribent)

Lagt online på Babyinfo.dk:
2008-11-24 02:10:02

Send denne artikel til en ven
Udskriv artikel
 
Var denne artikel interessant?
Send linket videre til en veninde på Messenger!


Tip dine Facebook veninder
 

Tradinggroup.dk

slut med "grimme" gummistøvler.

Børn designer selv gummistøvlerne

Det er slut med at høre børnene brokke sig over, at deres gummistøvler er grimme. Nu kan de nemlig selv bestemme, præcis hvordan støvlerne skal se ud igen og igen. Med My Design Boots kan børn og andre kreative sjæle udfolde sig og skabe unikke og personlige støvler – og skulle man blive træt af de farver og motiver, man har valgt, kan man bare rense det hele af og forsøge sig igen. My Design Boots er en nyhed på det skandinaviske marked og kan købes i de danske butikker fra midten af november.

Nu er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan gummistøvler kan se ud. My Design Boots fås som et komplet sæt med støvler, masser af maling, palet, pensler og rense-puder, og det er så let at håndtere, at hele familien kan være med.

”Børn synes, det er sjovt at male – og endnu sjovere, hvis det, de maler, kan bruges til noget. Med My Design Boots kan børn udvikle deres opfindsomhed og kreativitet, mens de skaber et par gummistøvler i deres helt eget og enestående design, igen og igen,” siger Michael Haas fra Tradinggroup, som har fået My Design Boots til Danmark.

Hvis man ikke er så god til at tegne selv, kan man benytte sig af de mange skabeloner, som er en del af ekstra-tilbehøret til støvlerne. Der findes eksempelvis figurer fra eventyrernes verden samt motiver med blomster, sommerfugle, skildpadder, løver, giraffer, elefanter mv.

Høj kvalitet og børnevenlig maling

Selve støvlerne er af naturgummi, og de farver, man maler med, er børnevenligt og ikke giftigt. Til gengæld er de holdbare, idet malingen er vandfast, fleksibel og specielt udviklet til at kunne binde sig til det glatte gummi.

”Vi opdagede de mal-bare støvler i begyndelsen af året og har efterfølgende testet kvalitet og holdbarhed, blandt andet ved at udsætte dem for en tur i opvaskemaskinen og for realistisk brug. Det er selvfølgelig vores egne og bekendtes børn, der har afprøvet gummistøvlerne,” fortæller Michael Haas, som kun har fået positiv respons på støvlerne. Mange har fremhævet, at de personlige støvler er lette at genkende henne i børnehaven eller skolen – og køber simpelthen et sæt til samtlige børn i familien.

Årets julegaveidé

My Design Boots fås i størrelse 25-40 og kan anvendes af både voksne og børn fra 3 år og opefter. Som tilbehør kan man også få et varmt, uldent for, der samtidig gør støvlerne et nummer mindre.

”På den måde kan man købe et par støvler, der passer nu – med uldfor i. Til foråret kan man tage foret ud og dermed forlænge den tid, støvlerne passer til barnet,” forklarer Michael Haas.
Af øvrigt tilbehør kan man eksempelvis få snørebånd og forskellige figurer, der klistres på støvlerne – og der bliver løbende udviklet nye slags tilbehør.

Tradinggroup er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i eksklusivt børnelegetøj, som er nyt, sjovt og anderledes.
 
Lige nu søger Tradinggroup forhandlere af My Design Boots i Danmark.

Yderligere info på: www.mydesignboots.dk og http://www.tradinggroup.dk 
Var denne artikel interessant?
Send linket videre til en veninde på Messenger!


Tip dine Facebook venner
 
Bliv skribent!
- Klik her


S09NTUVOVEFSRVIgVElMIEFSVElLTEVO
Forside » Forum » Artikler » Trading group
Babyinfo
Babyinfo
Kandestøber[24-11-2008 02:10]
sille
sille
Halvstuderet røver[04-12-2008 15:18]
Svar til hovedtråd:

   

 

TkVUU0hPUFM=

» Alle artikler fra Netshops


Rawmakeup.dk
Skønhedsprodukter til gravide, ammende og andre med hang til...


Gratis billet til Legoland ...
... Når du køber Hummel-sko.


Legehimlen.dk - trælegetøj til de mindste
Over 100 pædagogiske og sjove slags legetøj i træ.


Nystruposkov.dk
Når mor skal forkæles! - Og have mulighed for at vinde gavek...


 
Ophavsret, design & programmering © 2000-2022 JSN Media ApS | Reklamestyring med DotBANNER | Serverhosting hos Device.Webbureau