Opret GRATIS profil  Glemt dit kodeord? Brugernavn: Kodeord: Auto-Login
 
 
 
Skrevet af:
Conni Lagergreen Schmidt

Lagt online på Babyinfo.dk:
2011-09-20 22:25:26

Send denne artikel til en ven
Udskriv artikel
 
Var denne artikel interessant?
Send linket videre til en veninde på Messenger!


Tip dine Facebook veninder
 

Træning & graviditet

Biblen til dig, der vil holde formen under graviditeten.

Skal man træne, mens man er gravid og holde formen? Eller skal man hellere passe på med for meget bevægelse, så der ikke går noget galt?

Kan man blive ved med at træne den sport, som man hele tiden har gjort, mens man er gravid? Eller skal man finde en ny form for aktivitet?

Det er alt sammen noget, som Jean Vennestrøm ved noget om. Derfor er hun nu udkommet med en bog, der handler netop om træning og om det at være gravid. Bogen hedder "Træning & graviditet - et spørgsmål om tryghed".


"Træning & graviditet - et spørgsmål om tryghed" er en bog for alle gravide. Uanset om du er helt utrænet og gerne vil gøre din graviditet mere smidig ved hjælp af lidt øvelser, som du kan lave derhjemme. Eller du er super hardcore træningsnarkoman, der har brug for inspiration til lidt "blødere og babyvenlig" træning, så vil du kunne få glæde af denne bog. 

Det er nemlig ikke alle former for træning, der kan anbefales, når man er gravid - men det er på den anden side heller ikke godt bare at være en sofakartoffel. 

Eksperternes samlede råd
Jeg kan selv have en masse holdninger om det at træne, mens man er gravid. Jeg har mine egne erfaringer med at holde sig i form under graviditeten, og det samme har så mange andre.

Men til forskel fra "endnu-en-bog-med-en-eller-andens-holdning-om-graviditet-og/eller-træning", så har Jean Vennestrøm baseret sin bog på en masse videnskabelig litteratur om emnet træning og graviditet, og så har hun skrevet det i en forståelig tone, som alle kan være med på.

På den måde handler "Træning & graviditet" om træning og graviditet over en bred vifte, og den gennemgår mange forskellige træningsformer og udgangspunkter.

Hormoner, hæmorider og bækkener
Den første del af bogen handler om den gravides udvikling og de forskellige ting, man kan støde på under sin graviditet - ting, som potentielt kan have indvirkning på den sportslige udfoldelse. Det kan være hormonerne, hæmorider eller for den sags skyld maven.

Dernæst handler bogen om daglige aktivitet og om bækkentræning. Det er også her, du får en række gode øvelser serveret, så du kan styrke dit bækken hjemme på stuegulvet.

Til sidst svarer Jean Vennestrøm på generelle spørgsmål, som mange kvinder har, mens de er gravide og gerne stadig vil træne. Det handler om: Vil jeg have bedst af at stoppe med at træne, nu hvor jeg er blevet gravid? Giver sport større og sundere børn? Kan fosteret svede? Er det farligt for mig at cykle i naturen? Og meget meget mere ...

I et appendiks er der desuden et overflødighedshorn af øvelser, som man kan kaste sig ud i, hvis man vil holde sig i form - og passe på sin dejlige mave!

Brugbar guide
"Træning & graviditet - et spørgsmål om tryghed" er en overskuelig guide med masser af gode råd og øvelser til den gravide, som gerne vil holde sig i form.

Bogen er saglig og troværdig samtidig med, at den er formidlet på en let og overskuelig facon.

Den er et super godt grundlag for en aktiv og fit graviditet - uanset om man fortsætter med de sportslige udfoldelser, som man elskede inden sin graviditet, eller man skal finde alternative træningsformer.

For der er ingen tvivl om, at træning er fantastisk, mens man er gravid og med denne bog får du en masse brugbar viden om hvorfor og hvordan.

 
Se mere om Jean Vennestrøm og "Træning & graviditet - et spørgsmål om tryghed" her.


"Træning og graviditet - et spørgsmål om tryghed" er skrevet af Jean Vennestrøm og udkommet den 8. august 2011. 
Var denne artikel interessant?
Send linket videre til en veninde på Messenger!


Tip dine Facebook venner
 
Bliv skribent!
- Klik her


S09NTUVOVEFSRVIgVElMIEFSVElLTEVO
Forside » Forum » Artikler » Træning & graviditet
Babyinfo
Babyinfo
Kandestøber[20-09-2011 22:25]   

 

TElUVEVSQVRVUg==

» Alle artikler fra Litteratur


Pixi lancerer app med gode fortællinger
Pixi-bøgerne er klassikere, vi alle kender fra vores barndom...


Redebygning for begyndere
Nu kommer bogen med hele 50 kreative projekter til dig, der ...


Min rør og føl bog om ...
Kæledyr og dyr på gården.


Mor fortæl
Giv dine erindringer videre ...


 
Ophavsret, design & programmering © 2000-2022 JSN Media ApS | Reklamestyring med DotBANNER | Serverhosting hos Device.Webbureau