Opret GRATIS profil  Glemt dit kodeord? Brugernavn: Kodeord: Auto-Login
 
 
 
Skrevet af:
Redaktionen

Lagt online på Babyinfo.dk:
2013-01-25 15:36:11

Send denne artikel til en ven
Udskriv artikel
 
Var denne artikel interessant?
Send linket videre til en veninde på Messenger!


Tip dine Facebook veninder
 

Vinterferien tilbringes sydpå

Mange danskere planlægger, ifølge en undersøgelse fra Hotels.com, at holde ferie i de næste måneder. Og specielt lunere destinationer ser ud til at trække.

Sol-/ og badeferie er en populær disciplin blandt de danskere, som planlægger at holde vinterferie i de kommende måneder.

Hver tredje planlægger nemlig at tilbringe vinterferien i nærheden af en pool eller strand. Og specielt alle tiders danske favoritrejsedestination, Spanien, synes at drage mange rejselystne danskere igen i år, mens Thailand også er et efterspurgt vinterferiemål.

Det viser en undersøgelse foretaget af Hotels.com blandt 1.189 danskere fra hele landet.

Storbyferie i Tyskland og Frankrig
Udover sol- og badeferie vil mange dog også nyde en af verdens metropoler i årets første tre måneder. Hver fjerde (25 pct.) planlægger således at nyde en storbyferie i forbindelse med årets vinterferie.

Blandt dem, som planlægger at rejse udenlands de næste par måneder, ser Tyskland, Frankrig og USA da også ud til at være populære destinationer.

”Storbyferie er blevet meget populært blandt danskerne – hele året rundt. Og i de første måneder af året, kan man jo typisk nyde både udsalgsshopping, vaskeægte storbystemning samt gode priser på hoteller og flybilletter end i forårs- og sommermånederne,” forklarer Yvonne Bonanati fra Hotels.com. 

Dyre rejseuger behøver ikke at være dyrere
Langt de fleste (24 pct.) af dem, der planlægger at holde ferie i årets første tre måneder, forventer dog at holde ferien i en af de travle ferieuger i Danmark – nemlig uge 7, hvor mange danske skolebørn har vinterferie. Men det behøver ferien ikke at blive dyrere af, hvis man planlægger og booker rejsen på egen hånd:

”Det er jo faktisk kun de danske charterbureauer, der kan være lidt dyrere i de typiske danske rejseuger i løbet af året. Booker du et fly og et hotel i eksempelvis Spanien, så vil uge 7 ikke umiddelbart adskille sig fra de øvrige uger rent prismæssigt, idet det ikke er en typisk ferieuge for alle andre rejsende til Spanien,” slutter Yvonne Bonanati. 
Var denne artikel interessant?
Send linket videre til en veninde på Messenger!


Tip dine Facebook venner
 
Bliv skribent!
- Klik her


S09NTUVOVEFSRVIgVElMIEFSVElLTEVO
Forside » Forum » Artikler » Vinterferien tilbringes under sydens sol
Babyinfo
Babyinfo
Kandestøber[25-01-2013 15:36]   

 

RkFNSUxJRUxJVg==

» Alle artikler fra Familieliv


Spar mere end 150 pct. på drømmeferien
Skift Key West ud med Koh Samui.


Key West er verdens dyreste hotelby
Gennemsnitsprisen for overnatning i det caribiske paradis i ...


Efterårsferie uden børn
Mere end hver femte forælder tager på efterårsferie uden ung...


Sommerferie i Kardemommeby
Direkte fra København til Thorbjørn Egners egen temapark i K...


 
Ophavsret, design & programmering © 2000-2024 JSN Media ApS | Reklamestyring med DotBANNER | Serverhosting hos Device.Webbureau