Opret GRATIS profil  Glemt dit kodeord? Brugernavn: Kodeord: Auto-Login
 
 
 
Skrevet af:
Conni Lagergreen Schmidt

Lagt online på Babyinfo.dk:
2011-05-07 21:50:27

Send denne artikel til en ven
Udskriv artikel
 
Var denne artikel interessant?
Send linket videre til en veninde på Messenger!


Tip dine Facebook veninder
 

Babymessen i Øksnehallen

Denne weekend er Øksnehallen velbesøgt. Babyinfo.dk var med til åbningen af Babymessen.

I netop denne weekend valfarter hele København og omegns baby- og småbørnsfamilier til Øksnehallen for at være en del af Baby- & Småbørnsmessen.

Babyinfo.dk var naturligvis også på pletten - fra morgenstunden på åbningsdagen.

Det er tredje gang i træk, at redaktionen har deltaget, så der begynder efterhånden at være et sammenligningsgrundlag, og lad mig sige det med det samme: Ingen messe har været ens. Så bare fordi du har deltaget en gang og ikke fandt det, der lige tændte dig, kan du roligt give det endnu et forsøg. Listen ovr udstillere ændrer sig nemlig fra gang til gang.

Den grusomme køkultur
Således også denne gang.

Men ... Først skulle vi jo ind i hallen. Og da vi sneg os rundt om hjørnet med klap- og barnevogn, var vi allerede ved at give op!

Der var kø fra Øksnehallen, ned gennem porten, ned ad vejen og rundt om hjørnet til næste gadehjørne. En kø fyldt med forventningsfulde gravide, nybagte forældre, mødregrupper og Babyinfo.dk's redaktion.

Det viste sig dog, at der ikke var grund til panik, for billetpigerne må have været effektive. Vi kom ind inden for en halv time.

Oh goodie!
Indenfor døren var vi heldige at få fingrene i en af de lækre goodiebags, der indeholder alskens info fra udstillerne - men også en fin lille tandbørste med tilhørende tandpasta, en toilettaske med produkter fra Matas samt en med Natusan-hudpleje, et "Vores Børn" og meget mere.

Med andre ord en dejlig fyldig goodiebag, som var værd at granske, da vi kom hjem - og som vi gik glip af sidste år, hvor vi dukkede op om sødagen.

Der var dog mange andre, der havde hørt om messen, viste det sig. For allerede før kl 11 var Øksnehallen spækket med håbefulde forældre, der ville vide det sidste nye om måder, hvorpå man kan forhindre kolik, om sutteflasker, legetæpper, undertøj, babymad og meget meget mere.

Udstillerne skuffede ikke i år heller. Alle var veloplagte, og mange havde fundet det gode snakketøj og de gode tilbud frem.

Herudover delte mange gladeligt ud af smagsprøver, testprodukter etc. Beauvais delte grødposer ud med enkeltportioner. Det samme gjorde Semper, der netop har fået nye Smartpacks. De trumfede desuden lige med en lille pakke kiks. Der var freebies at hente flere steder.

Der var desuden mange penge at spare på mærker som IdaT, ej sikke lej, Petit Bateau etc. Det var bare med at rode i kasserne og på bordene efter de rette størrelser og styles.

Ikke alle havde attraktive tilbud, men mange havde skruet ned for prisen i anledningen af messen.


Trængsel og færre udstillere
At der er trængsel og barnevognskaos ved Baby- og Småbørnsmessen er ikke noget nyt. It comes with the territory.

Men denne gang synes der ikke at have været trængsel blandt udstillerne. Der var flere tomme områder, der ellers tidligere har været fyldt til randen med udstillere af alskens slags. Mange manglede dog denne gang.

Til gengæld var der lavet et stort legeområde i et hjørne, hvilket tumlingene jo dyrkede med skråsikker kravle- og klatre-stil.

Alt i alt kan Baby- og Småbørnsmessen endnu engang varmt anbefales - og du kan nå det endnu, for messen har også åben i morgen. 
Var denne artikel interessant?
Send linket videre til en veninde på Messenger!


Tip dine Facebook venner
 
Bliv skribent!
- Klik her


S09NTUVOVEFSRVIgVElMIEFSVElLTEVO
Forside » Forum » Artikler » Babymessen i Øksnehallen
Babyinfo
Babyinfo
Kandestøber[07-05-2011 21:50]   

 

RVZFTlRT

» Alle artikler fra Events


Katvig lagersalg
Katvig inviterer igen til lagersalg i København og Odense.


Lagersalg hos Ej Sikke Lej
Det er tid til forårets Ej Sikke Lej lagersalg.


Design dit eget fastelavnskostume
Dyst om at designe drømmekostumet i Disney Store.


Katvig lagersalg
Katvig lagersalg - nu i hele fem byer!


 
Ophavsret, design & programmering © 2000-2024 JSN Media ApS | Reklamestyring med DotBANNER | Serverhosting hos Device.Webbureau