Opret GRATIS profil  Glemt dit kodeord? Brugernavn: Kodeord: Auto-Login
 
 
 
T3ByZXQgYnJ1Z2VyIHDlIEJhYnlpbmZvLmRr
Indtast ønsket brugernavn:
Ønsket Kodeord:
Ønsket Kodeord igen:
Postnummer:
By:
E-Mail*
* Bemærk! Skriv din korrekte e-mail-adresse, da der vil blive sendt en bekræftelsesmail. Du vil ikke kunne bruge din babyinfo-profil før du har bekræftet!
Køn:
Fødselsdato:
Fortæl os kort om dig selv, er du gravid, prøver du eller er du vild med at svømme?:
Evtuelt et billede (af dig selv):


 Jeg har læst og accepterer betingelserne

Betingelser for brug af BABYINFO.DK

Ved at indtaste din e-mail adresse accepterer du, at vi må udsende nyhedsbreve til dig. Det er samtidig din sikkerhed, hvis du skulle glemme din adgangskode, da vi så automatisk kan sende den til din e-mail. E-mail nyhedsbreve kan indeholde annoncer.

Ved at indtaste dit mobiltelefonnummer, kan du få adgang til udvidede funktioner på magasinet. Du accepterer samtidigt, at vi må udsende SMS til dig vedr. magasinet. SMS kan også indeholde annoncer.

Det er ikke et krav, at du indtaster dit mobiltelefonnummer, men vi anbefaler det for at få fuldt udbytte af vores funktioner.

Vi forbeholder sig retten til at slette profiler, som vi skønner useriøse eller profiler der har indtastet falske data omkring sig selv.

Enhver form for pædofilt indhold, eller andet indhold af ulovlig karakter bliver politianmeldt uden varsel med IP nummer og tidspunkt for oprettelsen.

Vi kan til enhver tid slette en profil uden varsel, hvis én eller flere af ovenstående krav ikke opfyldes. Dette er også gældende hvis du har købt credits på magasinet. Indbetalte credits refunderes ikke.

Alle personlige data bliver behandlet fortroligt og bliver ikke videregivet uden din accept, medmindre der foreligger en ulovlig handling.

Alt hvad du skriver i forum kan modereres efter administratorers vilje. Udelukkelse fra forum eller sitet på baggrund af en eller flere administratorers ønske står ved magt og kan ikke diskuteres. Alt hvad du skriver på sitet; forum, gæstebøger, intern post, etc., er at betragte som DotGEIL Media's ejendom, hvortil du som bruger ingen selvstændige rettigheder har. Dette betyder i praksis at du ikke kan kræve ophavsret, citatret, brevhemmelighed, med mere, gældende.

I din profiltekst, og i din forum-autosignatur frabeder vi os venligst reklame eller referencer til andre hjemmesider.

Vælger du at udvide din profil med enten Pro eller Platin-abonnement, skal du indsætte Credits på din konto her på siden. Credits kan ikke refunderes eller ombyttes til kontanter.

Vigtig juridisk information om Babyinfo.dk

Oplysningerne på babyinfo.dk er udelukkende til informationsbrug og må ikke tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning og behandling af autoriseret sundhedspersonale. Kontakt altid din læge først hvis du har spørgsmål til dit helbred!

Babyinfo.dk kan på ingen måde stilles til ansvar for skader eller gener, som skyldes brug af information fra hjemmesiden.

Brugere skal være opmærksomme på at indlæg på hjemmesidens debatfora og mødregrupper bliver publiceret i uredigeret form direkte fra andre brugere. Det er umuligt for babyinfo.dk at kontrollere indholdet af brugernes egne indlæg. Babyinfo.dk kan derfor ikke gøres ansvarlig for indholdet af sådanne indlæg, og vi opfordrer brugerne til at bruge deres kritiske sans!

For en god ordens skyld gentager vi lige det vigtigste: Kontakt altid din læge hvis du har spørgsmål til dit helbred, og du må ikke påbegynde eller afbryde nogen form for behandling uden først at have spurgt din læge til råds!

RETNINGSLINJER - for kommentering på Babyinfo.dk

Kan du ikke bidrage med noget konstruktivt, så lad være med at bidrage.

Vi forbeholder os retten til at slette indlæg der ikke har relevans for selve debatten, eller indlæg, der kan tolkes som mobning, nedgørelse eller på anden måde negativt omtaler en anden person.

Har du en længere debat med andre, som ikke har relevans for andre brugere på sitet så anvend det interne postsystem, som du kan finde ved at klikke på "Send brev" under brugerens profil, som du får vist ved at klikke på brugerens billede i debatten.

Vi forbeholder os desuden også retten til at låse en debat så denne ikke længere kan modtage kommentarer, hvis den løber af sporet og ikke længere knytter sig til hovedemnet. For at kommentere, skal du vælge om du vil svare til hovedtråden eller direkte til en af de andre brugere. Ønsker du at skrive om andre ting på Babyinfo.dk, som ikke har relevans for denne debat, så klik på "Forum" i menuen i toppen vælg derefter, hvilken kategori din kommentar passer bedst i.

Opfør dig pænt og brug et ordentligt sprog, du risikerer at blive ekskluderet i 48 timer fra forum'et, hvis ikke du følger retningslinierne. I værste tilfælde bliver din ip spærret, så du ikke længere kan anvende Babyinfo.dk!

Du vil fra tid til anden støde på personligheder som bredt defineres som "Internet Trolls", folk der bevidst forsøger at være på tværs og skabe splid, uvenskab, ballade, med mere - læs evt. på Wikipedia, for at lære at spotte en Troll, og vide hvornår man ikke skal indgå i en dialog med vedkommende.

Du har som bruger selv ansvaret for dine aktiviteter på Babyinfo.dk. Derfor står du selv med ansvaret, hvis du uploader copyrightede billeder eller tekst til forum'et.

Det er ikke tilladt at linke til kommercielle foretagender, hvis dit indlægs direkte eller indirekte formål er at yde reklame herfor til egen eller andres personlige eller økonomiske vinding.

Ytringsfriheden er ikke 100% gældende på Babyinfo.dk; al debat vedrørende ulovligheder af den ene eller anden art vil blive fjernet, ligesom det ikke er tilladt at reklamere for egne hjemmesider med henblik på fortjeneste af den ene eller anden art. I sidste ende vil du miste retten til at kommentere i forum, hvis ikke dette overholdes.

Ovenstående gælder også indlæg der kan tolkes som racistiske, omhandlende ulovlige aktiviteter, eller opfordring til samme, med mere.

Samtlige oplysninger om dig som bruger bliver logget og vil blive videregivet til Politiet i tilfælde af misbrug.
 

 
QVJUSUtMRVI=


Spar mere end 150 pct. på drømmeferien
Skift Key West ud med Koh Samui.


Key West er verdens dyreste hotelby
Gennemsnitsprisen for overnatning i det caribiske paradis i ...


Nyt genbrugskoncept i name it
Be Green genbrugskoncept lanceres i det meste af Europa.


Efterårsferie uden børn
Mere end hver femte forælder tager på efterårsferie uden ung...


 
Ophavsret, design & programmering © 2000-2024 JSN Media ApS | Reklamestyring med DotBANNER | Serverhosting hos Device.Webbureau