Opret GRATIS profil  Glemt dit kodeord? Brugernavn: Kodeord: Auto-Login
 
 
 
Skrevet af:
Conni Lagergreen Schmidt

Lagt online på Babyinfo.dk:
2011-01-26 11:17:41

Send denne artikel til en ven
Udskriv artikel
 
Var denne artikel interessant?
Send linket videre til en veninde på Messenger!


Tip dine Facebook veninder
 

Rejs med baby: London

Kan man rejse med en baby? Babyinfo.dk har sat sig for at undersøge, hvordan det er at rejse til London med poden.

Kan man rejse med en baby? Og hvor er det i så fald nemmere og sværere at rejse hen?

Babyinfo.dk har undersøgt, hvordan det er at besøge London med en seks måneder gammel baby.

London baby!
Min mand og jeg har altid elsket London. Vi har været der en til to gange om året for at shoppe, spise ude, gå ture og bare hygge.

Men vi var spændte på, om vi kunne fortsætte med denne tradition, nu hvor vi har fået barn. Men det skulle da komme an på en prøve!

Derfor bestilte vi tre flybilletter fra Kastrup til Heathrow, og så var der jo ingen vej udenom.

Baby i lufthavnen
Turen gik til lufthavnen tidligt om morgenen. Vi havde alle søvn i øjnene, men lillemanden sov heldigvis det meste af turen i metroen, selvom han undrede sig noget over, at vi skulle op ved 4-tiden!

I lufthavnen fik vi tjekket ind, og barnevognen blev smidt hen til odd size-baggagen - pakket ind i en pose, som vi købte til 40 kr. i selve lufthavnen.

Hernæst kom lillemanden i bæresele, gennem pas og sikkerhedskontrol, lidt juice og yoghurt og så videre ud i flyveren.

Baby på flyveren
Hjemmefra havde vi pakket et par flasker, lidt grød og et par kartoner færdigblandet MME, så der ikke kom til at mangle noget ombord på flyveren - også selvom turen jo ikke engang tager to timer.

Da vi lettede fik lillemanden en flaske, så han ikke fik problemer med propper i ørerne, og så var han ellers underholdt af diverse medpassagerer resten af turen. Smilede og grinede og fik nye venner.

Så... Ingen problemer med at flyve med en baby. So far so good!

Baby i London
Vi tog toget fra Heathrow til det centrale London. Vi havde i forvejen undersøgt, om vi kunne tage undergrunden videre til hotellet, men da der er ret få undergrundsstationer med elevator, valgte vi i stedet at gå fra togstationen til vores hotel.

Det tog lidt tid med barnevogn og bagage, men det var til at klare - og ellers kan man vist være i mange af de nyere taxaer.

Vi havde booket os ind på hotel ved Marble Arch for at være tætte på det, vi skulle opleve i London. For så kunne vi gå alle steder hen og var fri for at være til besvær i undergrunden. Forældrene har set det, der skal ses i London, og lillemanden kan vist godt vente nogle år med at se Buckingham Palace...

Men skal man rundt med undergrunden, så er det altså en god ide med bæresele, da det ikke er til at have en barnevogn med på de smalle rulletrapper, hvor der suser folk forbi hele tiden.

Baby på restaurant
Vi havde morgenmad på hotellet, hvor lillemanden fik lidt færdig Beauvais pulvergrød, lidt af hotellets frugtsalat og et par smagsprøver af havregrød samt andet godt fra den overdådige morgenmadsbuffet.

Når vi var undervejs, havde vi bare lidt færdiggrød med, og det var ikke noget problem at få lidt kogt vand, når vi alligevel købte sandwiches eller en kop Starbucks. Alle steder var der plads til børn, og der var MANGE, der gerne ville hen og sige hej.

Når vi spiste på restaurant, var der altid en babystol, og i Boots har de et udmærket udvalg af babymad på glas - ofte også økologisk.

London og baby er et godt match
Alt i alt var det nemt at rejse i London med baby.

Fortovene er mange steder brede, så der er plads til barnevogn - men kantstene er høje, så der skal knokles lidt nogle gange.

Undergrunden er ikke skabt til børnefamilier, men det er indbyggerne i London til gengæld. De var alle meget imødekommende, når man kom med en lille baby, der gerne ville snakke med dem.

Og de er gode til at tage hensyn, når man kommer med en barnevogn. Hurra for de høflige englændere!Har du selv været på ferie med din baby, og har du lyst til at dele dine erfaringer med brugerne på Babyinfo.dk? Send gerne din artikel til cs@babyinfo.dk sammen med et par billeder. 
Var denne artikel interessant?
Send linket videre til en veninde på Messenger!


Tip dine Facebook venner
 
Bliv skribent!
- Klik her


S09NTUVOVEFSRVIgVElMIEFSVElLTEVO
Forside » Forum » Artikler » Rejs med baby: London
Babyinfo
Babyinfo
Kandestøber[26-01-2011 11:17]   

 

RVZFTlRT

» Alle artikler fra Events


Katvig lagersalg
Katvig inviterer igen til lagersalg i København og Odense.


Lagersalg hos Ej Sikke Lej
Det er tid til forårets Ej Sikke Lej lagersalg.


Design dit eget fastelavnskostume
Dyst om at designe drømmekostumet i Disney Store.


Katvig lagersalg
Katvig lagersalg - nu i hele fem byer!


 
Ophavsret, design & programmering © 2000-2024 JSN Media ApS | Reklamestyring med DotBANNER | Serverhosting hos Device.Webbureau