Opret GRATIS profil  Glemt dit kodeord? Brugernavn: Kodeord: Auto-Login
 
 
 
Skrevet af:
Conni Lagergreen Schmidt

Lagt online på Babyinfo.dk:
2011-09-15 20:42:00

Send denne artikel til en ven
Udskriv artikel
 
Var denne artikel interessant?
Send linket videre til en veninde på Messenger!


Tip dine Facebook veninder
 

BeCoPotty

Pottetræning med god samvittighed og maksimalt hensyn til miljøet.

Rigtige øko-mammas og -pappas lader ikke deres poder træne toiletvaner på andet end en potte, som kan blive til pottemuld!  

Og nu er denne fine øko-babypotte kommet til Danmark, så også danske øko-forældre kan være med på den hotte bølge, som BeCoPotty er en del af.

Så et frø i potten
BeCoPotty er en babypotte, der minder om så mange andre babypotter. Den er udført i et hårdt og plastik-agtigt materiale, og udformningen ligner også en ret almindelig potte.

Men det kan sagtens spores i den lidt knisterede farve, at her er tale om genbrugsmaterialer. Og så er potten altså også bare mere lækker og robust at se og føle på end mange af de "almindelige" babypotter.

BeCoPotty er da også, til forskel fra de fleste andre potter, lavet af naturlige vegetabilske fibre, og så er den intet mindre end 100 % biologisk nedbrydelig.

Producenten opfordrer da også til, at du, når baby engang er færdig med at bruge BeCoPotty, smider et par frø i den og planter den i haven, for så kan barnet vokse op med sit helt eget "pottetræ", sin egen solsikke eller personlige brombærbusk.

Babys fancy toiletartikel
BeCoPotty er super skøn! Ikke bare fordi man kan plante et træ i den, som barnet kan glæde sig over noget nær for evigt, eller fordi man med den kan gøre miljøet en tjeneste. Nej, den er også bare super skøn at røre ved og se på.

Og i og med at det, der kommer ud i den modsatte ende af, hvor leverpostejmadderne kommer ind, betyder ret meget i små børns liv (og i deres forældres), så gør det bestemt ikke noget, at "toiletartiklerne" til barnet er lidt lækrere!

At den så er bæredygtig, biologisk nedbrydelige og fremstillet af fibre fra bambus og risskaller er bare et stort plus.

Endnu et plus ved BeCoPotty er, at den har et fint, omend enkelt design. Og så har den en høj ryg, som gør den rar at sidde på, samt et højt stykke fortil, som sørger for, at der ikke sker uheld ad den vej.

Biologisk nedbrydelig og bæredygtig 
Ingredienserne, som BeCoPotty er fremstillet af, er en såkaldt bio composite, der blandt andet består af bambus og risskaller. Risskallerne er et affaldsprodukt fra risproduktionen, og bambus er en hurtigt voksende græstype. Bindemidlet i BeCoPotty er fremstillet på base af aminosyrer, hvilket resulterer i en 100 % biologisk nedbrydelig plast.

BeCoPotty findes i tre fine farver: Pink, blå og neutral.Becopotty har en vejl. udsalgspris på 139,95 kr. og forhandles bl.a. her. 
Var denne artikel interessant?
Send linket videre til en veninde på Messenger!


Tip dine Facebook venner
 
Bliv skribent!
- Klik her


S09NTUVOVEFSRVIgVElMIEFSVElLTEVO
Forside » Forum » Artikler » BeCoPotty
Babyinfo
Babyinfo
Kandestøber[15-09-2011 20:42]   

 

QkFCWVVEU1RZUg==

» Alle artikler fra Babyudstyr


Gratis babypakke i Rema 1000
Rema 1000 har lanceret en Babystartpakke til kommende og nyb...


Ergonomiske liggeunderlag - hjælp mod fladt baghoved
Afhjælp fladt baghoved og skævt kranie med et smart og alsid...


Fjern lugten af ble
Little Stinker får blelugten til at forsvinde.


AVENT rejsesæt
Mad på farten til små og de lidt større.


 
Ophavsret, design & programmering © 2000-2021 JSN Media ApS | Reklamestyring med DotBANNER | Serverhosting hos Device.Webbureau