Opret GRATIS profil  Glemt dit kodeord? Brugernavn: Kodeord: Auto-Login
 
 
 
Skrevet af:
Tenna Lyng Svensson (tidligere skribent)

Lagt online på Babyinfo.dk:
2009-02-09 20:59:11

Send denne artikel til en ven
Udskriv artikel
 
Var denne artikel interessant?
Send linket videre til en veninde på Messenger!


Tip dine Facebook veninder
 

O, vederkvægende nattesøvn

Barn billigt til salg

Naturligvis er Dana ikke til salg. Men måske vi kunne finde en udlånsordning? Hver aften omkring hendes "jeg-vil-overhovedet-ikke-ligge-stille-her-og-sove-endnu-mor"-periode.

Englebarnet har nemlig her den sidste uges tid fået den umådeligt morsomme ide, at nætter da ikke er til at sove i. Hun foretrækker at klynke en halv time, pludre to minutter, klynke noget mere, storskråle lidt, pive videre, hyle utrøsteligt i et stykke tid, sove fem minutter så man lige tror at nu skal det være, vræle med en volumen så dem ovre på den anden side af vejen må kunne høre det, falde næsten til ro i favnen, græde nådesløst i samme øjeblik hun bliver lagt ned eller man bare vil skifte stilling.

Derfor oprettes hermed annoncen:

Vidunderlig, elsket datter på syv uger og to dage udlånes på regelmæssig basis. Det drejer sig om ca. fire timer hver aften, fra kl. 20.00 til midnat. Hun er i denne periode meget aktiv, snakkende og kontaktsøgende, og du vil derfor få en enestående mulighed for at knytte bånd. Udlånes kun til stabil, kærlig person uden hang til at kaste små børn ud ad vinduer.

Det er besynderligt, at det betyder så meget med den nattesøvn. Selvom man får minimum otte timers søvn hver nat, gælder det simpelthen ikke når det er otte afbrudte timer og ikke otte timer i træk. Det nedsætter åbenbart hjerneaktiviteten betragteligt. Vi har i hvert fald herhjemme bemærket en faldende evne til at tage beslutninger. Altså beslutninger om meget simple ting. Spørgsmål som "Vil du have en kop te?" og "Hvad har du lyst til til aftensmad?" kan sagtens efterfølges af hjernedød, uforstående stirren.

Nå ja, man kan jo trøste sig med at det kun er en periode og håbe på at det ikke for os bliver en flereårig periode. Vi fik et gavekort til en biograftur inkl. Dana-pasning i barselsgave (fantastisk hyggeligt, men temmelig svært at efterlade englebarnet, selvom det kun var for nogle timer). Vi ønsker os i dåbsgave: en hel nats søvn.

Når hun ikke lige græder fordi hun ikke vil sove, går det ellers rigtig godt. Hun smiler og griner en masse og laver alle mulige lyde som vi desværre ikke forstår. Det må være frustrerende for hende at have så lidet begavede forældre. Det store hit lige for tiden er, når mor laver pruttelyde med munden. Stort grin. Ak, kunne man dog bare altid bortjage hendes sorger på den måde. "Mor, Magnus har slået op med mig, han sagde at jeg er for tyk!" "Så, så, Dana, prøv at høre her: prrrrrruuut!" 
Var denne artikel interessant?
Send linket videre til en veninde på Messenger!


Tip dine Facebook venner
 
Bliv skribent!
- Klik her


S09NTUVOVEFSRVIgVElMIEFSVElLTEVO
Forside » Forum » Artikler » O, vederkvægende nattesøvn
Babyinfo
Babyinfo
Kandestøber[09-02-2009 20:59]
zara
zara
Djærv[10-02-2009 08:06]
Svar til hovedtråd:

   

 

VEVOTkFcJ1MgSEr4Uk5F

» Alle artikler fra Tenna\'s hjørne


Den store personlighed
Myten om det passive spædbarn


De kloge mødre
Ting man lærer af at være forældre


Skrankepaveri
Faderskabssagen


Bedsteforældre
Dengang de slog børn ihjel


 
Ophavsret, design & programmering © 2000-2021 JSN Media ApS | Reklamestyring med DotBANNER | Serverhosting hos Device.Webbureau