Opret GRATIS profil  Glemt dit kodeord? Brugernavn: Kodeord: Auto-Login
 
 
 
Skrevet af:
Conni Lagergreen Schmidt

Lagt online på Babyinfo.dk:
2012-10-17 21:23:31

Send denne artikel til en ven
Udskriv artikel
 
Var denne artikel interessant?
Send linket videre til en veninde på Messenger!


Tip dine Facebook veninder
 

Danmarks bedste legeplads er fundet

Børn og voksne i hele landet har vurderet legepladser og skabt et landkort over Danmarks legepladser. Nu er den bedste af slagsen fundet!

Godt 87.000 har besøgt hjemmesiden Legepladsen.dk og mere end 44.000 har downloadet legepladsens app. Det har resulteret i et legeplads-landkort med mere end 2.200 registrerede legepladser.

Den bedst vurderede legeplads i hver af de fem danske regioner har haft besøg af Chapper og Galle & Jessens legepladspatrulje, der sammen med alle de fremmødte børn har "gennem-leget" legepladserne fra ende til anden.

Fem topkandidater, tre danmarksrekorder og to rekordforsøg
Blandt alle de 2.200 registrerede legepladser besøgte Chapper og legepladspatruljen de fem, der fik særligt mange kommentarer og positive vurderinger. De fem bedste er:

Region Hovedstaden: Legepladsen i Wesselgade, København
Flot udvalg af legeredskaber, rigtig fedt boldbur og fin lille køkkenhave. Legepladsen er bemandet og har et hus, hvor man bl.a. kan spille bordfodbold og PlayStation. Noget til børn i alle aldre. Her satte patruljen danmarksrekord i børne-human-beat-boks-orkester. 

Region Nordjylland: Klejtrup By-og Legepark, Hobro
Masser af plads og boldbaner lige op ad legepladsen. Mange legeredskaber af flotte naturmaterialer gemt lidt fra hinanden bag hække og volde. God asfaltboldbane, der også kan bruges til hockey. Stort, overdækket område, hvor man kan spise, hygge eller komme i tørvejr. Også god til mindre børn. Her satte patruljen rekord i Danmarks største børne-rap.

Region Sjælland: Byparken, Roskilde
Legepladsen ligger rigtig hyggeligt i en fin park med andedam. Den har gode legeredskaber især for de små børn. Her satte patruljen rekord i Danmarks største papkasse-legehus.

Region Syddanmark: Strandvænget Park og Legeplads, Nyborg
Rigtig flot sted med stor park og udsigt over stranden. Legepladsen har mange dyr, der bor godt og flot. Og der er gode picnicsteder. Legeredskaberne er anderledes end på de fleste andre legepladser og udfordrer til at gå på line, høre lyde, se farver, klatre og kravle. Her lavede patruljen rekordforsøg i Danmarks største sokkedukke-teater.

Region Midt: Borgvold legeplads, Viborg
En stor legeplads, der ligger i en park og meget tæt ved vandet. I kiosken kan man leje vandcykler, skøjter eller små elbiler. Forældre og børn kan glæde sig over at toilet, borde/bænke osv. er meget velholdte.  Det er nemt at være på legepladsen, der har alle de legeting, man forventer. Her lavede patruljen rekordforsøg i Danmarks største papæske-percussionband.

Chapper, Legepladspatruljen og Galle & Jessen har haft svært ved at vælge én legeplads fremfor de andre, men er kommet frem til, at Strandvænget i Nyborg får deres stemme i år.
 
Danmarksrekorder i leg
På alle legepladserne blev der dog arrangeret et rekordforsøg, og de tre første rekordforsøg er allerede godkendt af Børnenes Rekordbog, som udkommer her i oktober.

Det er Danmarks største børne-beatbox-kor, Danmarks største pap-legehus og Danmarks største børne-rap, der har fundet vej til rekordbogen. De sidste to rekord-forsøg er sendt ind og afventer godkendelse. 

Fortsæt legen
Galle & Jessen opfordrer børn og forældre til fortsat at benytte hjemmesiden og app’en.

”Der findes faktisk ikke noget samlet kort over legepladser i Danmark, men nu har vi fået kortlagt over 2.200 – og det er da en flot start. Men der er sikkert flere endnu,” siger Senior Brand Manager hos Galle & Jessen, Marianne Forsingdal.


Der er yderligere information på www.legepladsen.dk, legepladsens Facebook-side og på app’en. App’en er gratis at downloade.  
Var denne artikel interessant?
Send linket videre til en veninde på Messenger!


Tip dine Facebook venner
 
Bliv skribent!
- Klik her


S09NTUVOVEFSRVIgVElMIEFSVElLTEVO
Forside » Forum » Artikler » Danmarks bedste legeplads er fundet
Babyinfo
Babyinfo
Kandestøber[17-10-2012 21:23]   

 

TllIRURFUg==

» Alle artikler fra Nyheder


Monte Carlo er verdens dyreste hotelby
Gennemsnitsprisen for en overnatning i den velstående by var...


Danmarks bedste legeplads er fundet
Børn og voksne i hele landet har vurderet legepladser og ska...


Vi er VILDE med Berlin
Danskerne er vilde med børnevenlige Berlin.


Klar aftale om fødslen skaber tryghed
Fød inden for 10 timer, eller få et kejsersnit. Sådan lyder ...


 
Ophavsret, design & programmering © 2000-2024 JSN Media ApS | Reklamestyring med DotBANNER | Serverhosting hos Device.Webbureau