Opret GRATIS profil  Glemt dit kodeord? Brugernavn: Kodeord: Auto-Login
 
 
 
Skrevet af:
Redaktionen

Lagt online på Babyinfo.dk:
2013-10-24 11:09:35

Send denne artikel til en ven
Udskriv artikel
 
Var denne artikel interessant?
Send linket videre til en veninde på Messenger!


Tip dine Facebook veninder
 

Key West er verdens dyreste hotelby

Gennemsnitsprisen for overnatning i det caribiske paradis i 1. halvår af 2013 var 1.488 kr.

Caribisk stemning og smukke solnedgange. Afslappet atmosfære og lokal folklore. Idylliske strande og historiske monumenter. Key West har meget at byde på og er lidt af en drømmedestination for de fleste, men danskerne skal tilsyneladende finde den store pengepung frem, hvis de vil til Key West i fremtiden.

Key West er nemlig, med en gennemsnitspris på 1.488 kr. for en hotelovernatning, den dyreste hotelby i verden, hvor danskerne har betalt mest for at overnatte.

Det viser Hotels.com’s nye Hotel Price IndexTM (HPI®), der er baseret på bookingdata fra 150.000 hoteller i hele verden.

New York slået af pinden
At Key West i år kan erhverve sig titlen som dyreste hotelby skyldes, at priserne for en hotelovernatning i den solskinsbelagte by er steget med 13 pct. Men ifølge David Bækholm fra Hotels.com, betyder det ikke nødvendigvis, at man skal finde den store pengepung frem, hvis man vil besøge de små perler, der ligger i forlængelse af Floridas sydspids i fremtiden.

”Det er generelt blevet dyrere at være dansker, der gerne vil ud og opleve verden, og Key West er ingen undtagelse. Men der kan være mange penge at spare, hvis man undgår de mest populære steder i højsæsonen, som heldigvis falder forskelligt på de forskellige destinationer. Eksempelvis starter orkansæsonen i Caribien her i efteråret, og det betyder altså ikke nødvendigvis storm, regn og rust, men det betyder helt sikkert lavere hotelpriser,” fortæller David Bækholm.

Dyrt er blevet dyrere
Det eksklusive distrikt, Monte Carlo, i Monaco, der er kendt for sit kasino, strandene og glamouren, stryger direkte ind på andenpladsen på listen over dyreste hotelbyer i verden med en gennemsnitspris på 1.484 kr. pr. hotelovernatning. Også Rio de Janeiro og Cannes oplever stigninger i hotelpriserne. Boston, Genevé og Venedig er de eneste tre byer på listen, som har oplevet et fald i priserne.   
Var denne artikel interessant?
Send linket videre til en veninde på Messenger!


Tip dine Facebook venner
 
Bliv skribent!
- Klik her


S09NTUVOVEFSRVIgVElMIEFSVElLTEVO
Forside » Forum » Artikler » Key West er verdens dyreste hotelby
Babyinfo
Babyinfo
Kandestøber[24-10-2013 11:09]   

 

RkFNSUxJRUxJVg==

» Alle artikler fra Familieliv


Spar mere end 150 pct. på drømmeferien
Skift Key West ud med Koh Samui.


Key West er verdens dyreste hotelby
Gennemsnitsprisen for overnatning i det caribiske paradis i ...


Efterårsferie uden børn
Mere end hver femte forælder tager på efterårsferie uden ung...


Sommerferie i Kardemommeby
Direkte fra København til Thorbjørn Egners egen temapark i K...


 
Ophavsret, design & programmering © 2000-2024 JSN Media ApS | Reklamestyring med DotBANNER | Serverhosting hos Device.Webbureau